Voluntari

Ionuț & Florina

Ionuț și  Florina locuiesc în Cluj împreună cu cele două fetițe, Ana-Sara și Miriam. Dorința lor este să facă ucenici prin învățătura Evangheliei, Crucii și nădejdea revenirii lui Isus Hristos.

David & Kirsten

David și Kirsten locuiesc în S.U.A., de 10 ani călătoresc în România și alte țări pentru a mărturisi Evanghelia Împărăției. David este învățător al Bibliei și Kirsten fotograf.

 

Simona Mereu

Împreună cu Gabi soțul ei, Simona are trei copii și locuiesc în județul Sibiu. Ea este traducător de profesie și a facilitat traducerea mai multor cărți și materiale de pe acest site.

Flavia

Domnul a binecuvâtat-o pe Flavia cu darul de a-i aduce laudă prin muzică Domnului, Cuvântul lui Dumnezeu fiind comoara ei și fundamentul cântecelor compuse de ea. Flavia locuiește în Reșița unde încearcă să fie un martor credincios a lui Isus Hristos.

Vincent & Ioana

Vincent și Ioana trăiesc în România, dar datorită jobului călătoresc mult. Dorința lor este ca să trăiască în ascultare de Domnul Isus Hristos în  lumina Zilei Domnului și a revenirii Luii.

Prieteni

John Harrigan

John trăiește în Orientul Mijlociu împreună cu soția lui, Lidia, și cei patru copii. El călătorește mult și dă învățătură despre Cruce, întoarcerea lui Isus și Marea Trimitere.

Bill Scofield

Bill este căsătorit cu Charis, împreună au 7 copii și locuiesc în California. Bill este un învătător al Bibliei, un prezbiter în biserica locală  în același timp echipând misionari pentru vestirea Evangheliei.

 

Joshua Hawkins

Joshua este învățător al Bibliei dedicat în a proclama gloria lui Isus crucificat. Are o adâncă dorință să vadă națiunile prețuiesc pe El mai presus de orice, închinândui-se adevăratului Dumnezeu și să trăiască  ca și pelegrini, așteptând cu nerăbdare întoarcerea Lui, domnind din Ierusalim. În prezent, Josh, slujește ca și misionar în campusul din Texas A&M University.

Tim Miller

Pasiunea lui Tim este să vadă ucenici ai lui Hristos maturi și pregătiți pentru încercările vremurilor din urmă urmând calea Crucii. Împreună cu soția sa Emily și cei 5 copii călătoresc regulat din loc în loc ca parte a slujirii lor iar în prezent locuiesc în Kentucky.